Styr panelovnene dine med mobilen

Reduser strømforbruket til oppvarming med opptil 20%

Se hvordan det virker

Varmestyring tilpasset din hverdag

Bare velg temperaturene du ønsker og når du vil ha de.

23° 06:30 Link øker temperaturen i huset til du står opp God morgen! 16° 08:30 Link reduserer temperaturen og strømforbruket når ingen er hjemme Bortesenking 24° 16:00 Hjemmet er godt og varmt når familien kommer hjem fra skole og jobb Kveldskos! 19° 21:30 Når temperaturen reduseres sparer du strøm og penger Nattsenking 04:00 05:00 06:00 07:00 08:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 21:00 22:00 23:00

Endelig kan du ta kontroll over strømforbruket

Ifølge ekspertene i Enova er varmestyring et enkelt og rimelig tiltak. Link tidsstyrer temperaturen i boligen din og sikrer effektiv energibruk når du er hjemme og når du ikke er til stede. Med et godt varmestyringssystem kan energibruken til oppvarming normalt reduseres med 20%.

Link gjør varmestyring enklere enn noen gang. Du trenger ikke å bruke en formue på elektriker. Du slipper å styre med knappesystemet på ovnene dine for å sette opp natt- og bortesenking. Bare sett ovnene i SmartPlugger og velg temperaturene du vil ha i Link-appen. Enkelt, raskt og smart.

Hvordan blir din Ukeplan?

Varmt når du står opp og svalt når du legger deg? Med den fleksible Ukeplanen får du det akkurat som du vil.

Du kan ha en egen plan i helgene, eller ha forskjellig plan for hver dag i uken.

18° Soverom 20° Kjøkken 23° Stue

Perfekt temperatur i alle rom

Med Link kan du styre alle panelovnene som står i stikkontakter rett fra appen. Hvert rom får også sin egen Ukeplan, så hvert familiemedlem kan få temperaturen de ønsker på sitt rom.

Kan jeg få Link Varmestyring?

Spørsmål før bestilling? Les ofte stilte spørsmål eller spør oss her.

 • Ja, dersom panelovnene dine står i stikkontakt ved siden av ovnen kan du bruke Link.

 • Link kan dessverre ikke styre ovner som har ledning rett i veggen eller som står i en stikkontakt bak ovnen.

Du må også ha en ledig port i routeren din som Link-boksen kan kobles i.

Glem elektriker, dette fikser du selv

De fleste installerer startpakken sin på under 15 minutter.

 • 1

  Koble Link-boksen til routeren din og strøm.

 • 2

  Plasser eller fest en MultiSensor i hvert rom du vil styre varmen.

 • 3

  Sett SmartPlugger i stikkontaktene til panelovnene du vil styre.

 • "Link Varmestyring har kuttet strømforbruket mitt med 7–8 kWh per døgn uten at jeg har opplevd komfortreduksjon. Å flytte termostatene vekk fra ovnene har bidratt til å få en jevnere varme i rommene."

  - Ivar, Oslo

 • "Det var forholdsvis enkelt å sette opp, og det fungerer akkurat som det skal. Strømforbruket i november var 8-9% lavere enn november i fjor, tiltross for at november i fjor var i snitt 1 grad varmere, og vi har bare brukt Link litt over halvparten av måneden."

  - Arvid, Oslo

 • "Jeg synes tjenesten er genial!"

  - Marianne, Ulefoss

Bestill Link Varmestyring

Tilpass startpakke og se din pris

Ofte stilte spørsmål om Link Varmestyring

Du kan også kontakte oss på link@hafslundstrom.no.

 • Før bestilling
 • Hvordan sjekker jeg om jeg kan få Link?

  Dette er kriteriene for å kunne få Link Varmestyring:

  1. Du må ha panelovner som står med støpsel i stikkontakt. (ikke ledning rett inn i veggen)
  2. Panelovnene du vil styre bør være maks to etasjer unna der du har internettrouteren din. Rekkekvidden avhenger av tykkelse på vegger og gulv.
  3. Du må ha en nyere iPhone eller Android-telefon for å kunne bruke Link-appen.

  Hvis du er usikker på om du kan få Link, ta bare kontakt med oss på link@hafslundstrom.no så hjelper vi deg.

 • Kan jeg få Enova-støtte til Link Varmestyring?

  Ja, Link Varmestyring kvalifiserer til Enova-støtte dersom du kjøper minst 3 MultiSensorer og 3 SmartPlugger. Dette er et veldig godt tilbud der du kan få tilbake 20% av dokumenterte totalkostnader, oppad begrenset til 4000 kr, inkludert merverdiavgift. Man må også være juridisk eier av boligen (leietakere kan dessverre ikke få støtte) og du må søke senest innen 4 måneder etter kjøp av Link. Trykk her for mer informasjon, eller søk om støtte nå.

 • Må jeg være strømkunde av Hafslund Strøm for å få Link?

  Nei, du kan ha hvilken strømleverandør som helst. En av fordelene med å ha Hafslund Strøm som strømleverandør også er at du får alt på én faktura. Vi har svært konkurransedyktige strømavtaler, les mer om våre strømavtaler.

 • Hvorfor skal jeg kjøpe Link når jeg allerede kan stille inn panelovnene mine selv?

  Link gjør at du slipper å knote med hver og én panelovn. Alt du trenger å gjøre er å koble panelovnen til en SmartPlugg, så kan du enkelt styre temperaturen fra Link-appen. I den brukervennlige Ukeplanen setter du enkelt opp hvilken temperatur du ønsker og når du vil ha den. Det sikrer at du alltid får perfekt temperatur og gjør det enklere å spare ved skru ned varmen når du ikke er hjemme.

 • Vil jeg kunne bruke Link med andre ovner enn panelovner?

  Ja, du kan bruke Link med alle ovner som har ledning og støpsel for tilkobling til stikkontakt.

 • Hvor lang tid tar det før jeg får pakken?

  Når startpakken blir sendt tar det kun 3-5 dager til du får den. Bring tilbyr en sporingstjeneste du kan bruke for å følge pakken. Du mottar en e-post med informasjon om hvordan du kan følge forsendelsen din når pakken blir sendt. Ta kontakt med support på tlf: 21 49 49 49 eller link@hafslundstrom.no hvis du ikke har fått denne e-posten.

 • Hvor lang angrefrist har jeg?

  Vanlig angrefrist for ting kjøpt over telefon eller nett er 14 dager. Vi ønsker å gi deg god tid til å sette opp og teste utstyret, derfor dobler vi dette og gir deg 28 dagers angrefrist fra du har mottatt Link i posten.

 • Installasjon og innlogging
 • Kan jeg installere Link selv?

  Ja, det kan du. Link er veldig enkelt å installere. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen og følge veiledningen for å installere ustyret i startpakken din.

 • Hvor kan jeg laste ned appen?

  Du kan laste ned appen "Link fra Hafslund" fra App Store hvis du har en iPhone og Google Play hvis du har en Android telefon.

 • Hvordan logger jeg meg inn i appen?

  Du logger inn med e-postadressen du brukte når du bestilte Link. Passordet lager du første gang du bruker appen.

 • Jeg har glemt passordet, hva gjør jeg?

  Trykk her for å endre passordet ditt.

 • Jeg står fast i installasjonen, hjelp!

  Ta kontakt med oss på link@hafslundstrom.no så hjelper vi deg. Vi svarer så fort vi kan.

 • Link-appen må kobles til internettrouteren min, hvorfor det?

  Link-boksen må være tilkoblet Internett for å kunne sende temperaturdata til Link-appen. På denne måten sørger Link for at du alltid har ønsket temperatur i de rommene der du har satt opp varmestyring.

 • Hvordan setter jeg opp en termostat i et nytt rom i appen?

  Åpne Link-appen og trykk på sirkelen med et pluss-tegn i. Appen guider deg videre slik at du får koblet panelovnen med temperatursensoren.

 • Hva skjer hvis internett-oppkoblingen går ned?

  Da mister Link kontakt med pluggene og sensorene. Ukeplanen vil virke igjen så snart internettforbindelsen er tilbake. Det betyr at panelovnene ikke endrer temperatur før internett er oppe igjen. Hvis internettforbindelsen faller ut over lenger tid må du styre panelovnene manuelt til forbindelsen er tilbake. Vi jobber med å videreutvikle løsningen slik at varmestyringen fungerer selv når internettforbindelsen er nede.

 • Kan flere i husholdningen ha tilgang til appen?

  Ja, flere i husholdningen kan laste ned appen og være logget inn samtidig som deg. Alle i husholdningen logger inn med samme e-post og passord.

 • Generelt om Link
 • Hvordan ivaretar Link personvern?

  Hafslund Strøm har en personvernerklæring, samt brukervilkår som avgjør hvordan personopplysninger blir håndtert. Hensynet til personvern er i tillegg regulert av lover og regler.

 • Oppdaterer utstyret seg automatisk når det kommer nye versjoner av programvaren?

  Ja, vi sender ut oppdateringer til utstyret ditt når vi lanserer ny funksjonalitet.

 • Kan jeg kjøpe flere plugger og sensorer?

  Selvfølgelig! Du kan kjøpe så mange plugger og sensorer som du vil. En MultiSensor koster 249 kr og en SmartPlugg koster 299 kr. Send en e-post til link@hafslundstrom.no så ordner vi det for deg!

 • Jeg lurer på noe jeg ikke fikk svar på her

  Hvis du er usikker på om du kan få Link eller lurer på noe annet, ta bare kontakt med oss på link@hafslundstrom.no så hjelper vi deg. Vi svarer så fort vi kan.